DJ

Criss Murc

Background

Weekend Mix med Criss Murc

Criss Murc er en av Bergens, og ikke minst Norges mest erfarne DJs med over 20 års erfaring fra de største, beste og hotteste klubbene i både Norge og utlandet. Hver fredag og lørdag serverer han deg 2 timer med noe av den beste House- og klubbmusikken i verden. Hver uke inviterer også Criss Murc en gjeste-DJ til showet. Her vil du få servert musikk fra både lokale Djs, til […]Criss Murc har de siste 20 årene, siden han startet som 13 åring, opparbeidet seg en CV og erfaring som en av de mest erfarne DJene i Norge, og har siden 2007 reist rundt og spilt på noen av de hotteste og største klubbene og arrangementene i Norge, og i utlandet, og er en av svært få som har spilt på hovedscenen på den legendariske London-klubben «Ministry of Sound.

Store navn som Nicky Romero, Benny Benassi, DJs From Mars, Pink Panda, CLMD, Qulinez og mange flere har delt scene med Criss gjentatte ganger. Criss Murc er uten tvil en DJ som med sin lange erfaring, kunnskap om musikk og spekter i spillestilen sin som vet hvordan skape episk stemning på et dansegulv, uansett størrelse.

Med flere år som radio-DJ bak seg, blant annet nå i vestlandets største radiostasjon 5000 Bergen hvor han har sitt eget mixshow hver fredag og lørdag kveld, utgivelser av musikk på blant annet Universal Music og One Division Records er det ingen tvil om at når Criss tar kontroll over musikken, kan man forvente en opplevelse i verdensklasse.

Lytt til alle episodene av «The Show» med Criss Murc fra 5000 Bergen Weekendmix her:

Gi din vurdering

DJ

0%