Er DU vår nye salgsleder eller selger?

Background

Salgsleder

5000 Bergen Radio er på jakt etter en dedikert og resultatorientert salgsleder til å lede vårt salgsteam. Vi tilbyr muligheten til å jobbe med Norges 5. største lokalradio, og vi har kanskje bransjens beste provisjonsordning.

Vi søker etter en leder som er sulten på suksess og som har erfaring med salgsledelse. Personlig egnethet er ekstremt viktig for oss, så vi ser etter en engasjert og motivert person med et sterkt nettverk.

Du er ambisiøs og motivert, og kan ta ansvar for å drive salgsteamet vårt mot suksess. Du bør ha erfaring med salgsledelse og en dokumentert track record innen salg.

Som salgsleder vil du ha ansvaret for å utvikle og implementere salgsstrategier, lede og motivere salgsteamet, samt sikre god kommunikasjon og samarbeid internt. Vi ser etter en leder som er proaktiv, analytisk og resultatorientert, og som har et sterkt nettverk og gode kommunikasjonsevner.

Vi tilbyr en spennende mulighet til å jobbe i et dynamisk miljø med gode utviklingsmuligheter og en konkurransedyktig provisjonsordning. Hvis du tror at du har det som skal til for å lede vårt salgsteam til nye høyder, vil vi gjerne høre fra deg.

Selger

5000 Bergen Radio søker en eller flere selgere med driv og lidenskap for salg. Vi tilbyr muligheten til å jobbe med Norges 5. største lokalradio og en provisjonsordning som kan være bransjens beste.

Vi ser etter selger/e som er målrettet og som har et stort nettverk. Personlig egnethet er viktig for oss, så vi ser etter engasjement, motivasjon og en vinnende personlighet.

Hvis du har erfaring med salg og tror at du har det som trengs for å lykkes som selger hos oss, send oss en kort beskrivelse av deg som person og din cv over relevant salgserfaring.

Bli med på laget og vær med på å bringe 5000 Bergen Radio til nye høyder!

Felles for begge stillingene er at vi ønsker at du har:

check Erfaring innenfor relevant fagområde

check God kommunikasjonsevne

check Evne til å jobbe selvstendig og i team

check Kreativitet og problemløsningsevner

check Fleksibilitet og evne til å tilpasse seg endringer

check En positiv og engasjert holdning

check Et ønske om å utvikle seg og vokse på jobben

Hos oss legger vi stor vekt på erfaring innen salg, og verdsetter dette høyere enn formell utdannelse. Vi tror at praktisk erfaring og kompetanseoppbygging på feltet er avgjørende for å lykkes som selger. Selvfølgelig er utdannelse viktig, men vi mener at hands-on erfaring er det som virkelig teller når det gjelder å oppnå resultater i salgsrollen. Vi ser etter kandidater som har demonstrert suksess i tidligere salgsroller og som har bevist sin evne til å selge og bygge relasjoner med kunder.

Er dette en utfordring du ønsker? Har du lyst til å bidra til at 5000 Bergen vokser videre?

Send oss en mail med en kort beskrivelse av deg selv og cv med relevant erfaring til hallaien@5000bergen.no, eller kontakt oss via LinkedIn, Facebook, Instagram eller per brevdue dersom du har spørsmål.

0%